E Savjetovanje

je obrt za poslovno savjetovanje specijaliziran za izradu poslovnih planova (restrukturiranja) i investicijskih studija s ciljem apliciranja za bespovratna sredstva te kredite i zajmove HAMAG-BICRO-a, HBOR-a ili komercijalnih banaka.

Naš tim ima višegodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz različitih vanjskih izvora. U prvih pet godina uspješno smo izradili projekte za više od 80 tvrtki koje su dobile više od 5 milijuna eura kredita, zajmova i bespovratnih sredstava i uslijed čega je otvoreno više od 120 novih radnih mjesta. Usmjereni smo na MSP-ove (mikro, male i srednje poduzetnike) i strane investitore kojima želimo postati nezaobilazan partner prilikom unaprjeđenja ili pokretanja poslovanja, kao i na subjekte koji imaju potrebu za restrukturiranjem.

 

 

Navedeno ćemo ostvariti, između ostalog, kroz:

Izradu poslovnih planova i investicijskih studija radi apliciranja za kredite i zajmove (HAMAG-BICRO, HBOR, komercijalne banke)

Planiranje, pripremu i izradu projektnih prijava za apliciranje na EU fondove

Izradu planova restrukturiranja

Upravljanje projektima i izradu izvještaja vezano uz provedbu ulaganja

Misija

Svojim klijentima pružiti operativnu podršku prilikom apliciranja za bespovratna sredstva, kredite i zajmove, kao i prilikom izrade planova financijskog i operativnog restrukturiranja.

Vizija

Biti ključan partner mikro, malim i srednje velikim tvrtkama te stranim investitorima koji žele unaprijediti ili pokrenuti poslovanje putem bespovratnih sredstava, kredita ili zajmova.

Odlike naših usluga

  • Pouzdanost, raspoloživost i sigurnost
  • Brzina, profesionalnost, temeljitost i kompetentnost
  • Povjerljivost odnosa s klijentom te tajnost razmijenjenih podataka
  • Cost-sensitive zaštita klijenta i smanjenje troškova
  • Fleksibilnost i tailor-made rješenja kada su očekivanja klijenta specifična i nestandardna
  • Kvalitetan sustav korisničke podrške (0-24, 24/7)
  • Kvaliteta ljudskog kapitala

Dobra ideja je tek početak puta prema uspješnom apliciranju za bespovratna sredstva, kredite, zajmove i/ili restrukturiranju poslovanja.
Zaokruženi investicijski ciklus sastoji se od 4 ključna koraka:

Pronalaska mogućnosti za financiranje projekta

Savjetodavne podrške prilikom razrade i unaprjeđenja projektne ideje

Izrade cjelovitog poslovnog plana (restrukturiranja), investicijske studije ili projektnog prijedloga

Provođenja projekta

Mi Vas vodimo od ideje do uspješne realizacije projekta! Ukoliko imate projekt ili plan investicija, a nemate dovoljno sredstava za vlastito financiranje, PRILIKE za dobivanje sredstava su dostupne SADA.

 ZAPOČNITE SADA S PRIPREMOM VAŠEG PROJEKTA!